Головна
>
Музика
>

Ед Ширан та Антитіла випустили спільний трек

Ед Ширан та Антитіла випустили спільний трек

2 травня український гурт Антитіла та британський співак Ед Ширан презентували спільну пісню — рімейк треку 2Step з останнього альбому Еда Ширана. Тепер там з’явився куплет українською від Тараса Тополі. Окрім пісні, презентували й кліп з кадрами воєнного часу.

«Пропозиція від Еда попрацювати разом це вияв саме тієї справжньої підтримки України, яку демонструє народ Великої Британії протягом цієї війни. Мільйони людей не лише на словах, але конкретними вчинками показують, як це по-справжньому стояти за свої принципи, демократію і свободу і підставляти своє плече тим, кому воно дійсно потрібне. Здавалося б просто спільна пісня, але наскільки це символічно»,  —  розповідає Тарас Тополя.

Лідер гурту Антитіла також зізнався, що написати і записати українські слова до пісні Еда виявилося складно в тих обставинах, в яких вони перебували. Ба більше студія Bobina Records, на якій гурт зазвичай записував пісні була в російській окупації. Та все ж зі своєю частиною вони впорались.

В українській частині пісні 2Step Тарас Тополя розповідає власну історію того, як для його родини почалася війна. За його словами це не тільки його особиста історія, а історія мільйонів україннців. Ідея кліпу також належить Тополі.

Зйомки відео відбувались в Ірпені, Києві, а також у Харківській області, куди музиканти гурту Антитіла прибули у складі 130 батальйону територіальної оборони, для посилення східного угрупування сухопутних військ ЗСУ.

Це відео гурт Антитіла присвятили пам’яті українського режисера та оператора Дмитра Маніфеста, який помер від онкологічного захворювання в 30 років. А режисером та продюсером відеокліпу виступив друг Дмитра Маніфеста – Дмитро Шмурак.

Усі виручені кошти з монетизації відео на YouTube, а також з роялті підуть на благодійність проекту Music Saves UA, проєкту Всеукраїнської асоціації музичних подій.


Читайте також: Pink Floyd та Андрій Хливнюк випустили спільний трек

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024