Головна
>
Новини
>

Гурт Електромед випустив спільну пісню з DIYana – несподівану колабу перспективних новачків

Гурт Електромед випустив спільну пісню з DIYana – несподівану колабу перспективних новачків

Сьогодні, 21 лютого, на лейблі Rookodill’a прем’єра – спільний трек гурту Електромед та співачки DIYana, який отримав назву Мама каже. Після розповідає про класичне непорозуміння між батьками, що хочуть своїм дітям стабільного та впевненого майбутнього, та дітьми, які хочуть шукати свій шлях. Головними героями кліпу стали діти, і це рішення учасники Електромед пояснили так:

«Щоб мами і тата дивилися і бачили не тільки майбутнього медаліста і успішного працівника підприємства, а й творчу особистість, що саморозвивається».

Насамперед, цей реліз цікавий тим, що є колабою двох перспективних проектів, що стартували минулого року. Електромед – це екс-учасники реп-гурту Нуль Forty Four Дмитро Олексійович та Богдан Ярославович, які стали новими резидентами лейблу Rookodill’a. Ми писали про два їх сингли (тут і тут), один з яких навіть розглядали у «Зорепаді».

Другий проект – це перезапуск співачки Яни Дрюпіної, яка раніше виступала під псевдонімом Яна Соуле. Дебютний міні-альбом проекту DIYana можна послухати тут. Він, як мінімум, цікавий.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024