Головна
>
Відео
>

Електромед веде боротьбу із ЖЕКом у новому кліпі

Електромед веде боротьбу із ЖЕКом у новому кліпі

27 березня гурт Електромед випустив кліп на пісню Кора Дуба. Це гумористичне відео про боротьбу із ЖЕКом за гарячу воду. Як кажуть учасники, «про вічне». 

«Це олдскульний хіп-хоп трек про олдскульні війни з ЖЕКом. У приспіві ми так і кажемо: зимою кора дуба — це шуба дуба. А ось нам, людям взимку в своєму будинку іноді і зігрітися нічим, крім як кип’ятити воду в тазику», — кажуть учасники Електромед про свіжу роботу.

Зйомки цього кліпу стали можливі після перемоги Електромеду у номінації Young Blood на премії Jager Music Awards. Режисером кліпу став Маркіян Мірошниченко.

Трек Кора Дуба, над яким музиканти працювали разом із саундпродюсером СЫР, увійде до майбутнього альбому, вихід якого планується цього року.

Нагадаємо, що дебютний мініальбом Електромеду Став би дибом чуб, про який можна почитати тут, увійшов до нашого топу найкращих за 2019 рік. Ми тоді писали, що «Електромед роблять амбітну спробу поєднати олдскульний хіп-хоп із фанком та джазом, не впадаючи в абстрактний хіп-хоп та не базуючись виключно на семплах.»


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024