Головна
>
Новини
>

Налаштовуйтесь на діалог: серія міжнародних інтерв’ю від Music Export Ukraine

Налаштовуйтесь на діалог: серія міжнародних інтерв’ю від Music Export Ukraine

3-го грудня стартує міжнародний проєкт “Embrace 2020”, з представниками музичної індустрії однакових професій із двох країн — України та Німеччини. Гості проєкту обговорюватимуть карантинні обмеження та поділяться нестандартними кейсами. Серія інтерв’ю буде опублікована на YouTube-каналі Music Export Ukraine. 

Що таке Embrace 2020? 

Проєкт-діалог від української та німецької організацій у формі серії онлайн-інтерв’ю. Проєкт має на меті продемонструвати творчій молоді позитивний погляд на зміни, обмін досвідом спеціалістів одного профілю з різних країн, а також наголосити на цінності спілкування у той час, коли особисті зустрічі неможливі.

А що за формат? 

Впродовж грудня будуть презентовані 5 відеоінтерв’ю. Кожен випуск буде присвячений одному з аспектів музичного світу. Щотижня можна дізнатися, як провели цей рік музичні видання України та Німеччини, організатори концертів, саундпродюсери, музиканти та їх менеджери. Чим стали для них карантинні обмеження – нездоланною перешкодою чи каталізатором нових ідей?

З чого почнете? 

Звичайно ж, з концертної індустрії. Саме її пандемія зачепила найсильніше. Концертні майданчики, клуби та фестивалі не можуть працювати ще з березня 2020-го через карантинні заходи по всьому світу. Навіть якщо обмеження будуть поступово знімати, концертні локації повернуться до життя ледь не останніми. У першому випуску проєкту двоє промоутерів з різних країн розкриють свої секрети та як вони змогли працювати навіть в такій ситуації. 

Florian Schweikert

В цій розмові модераторка інтерв’ю Анна Бляйх (Anna Blaich, проєктна менеджерка Cultural Innovation Office of NEXT в м.Меннхайм, Німеччина, а також голова місцевої асоціації клубів) розмовлятиме із Флоріаном Швайкертом (Florian Schweikert, музичним директором фестивалю Metropolink Festival), а також Юрієм Базакою з України (головою андеграундної культурної агенції kontrabass promo).

Головна тема розмови: чим займались промоутери у 2020-му році, коли фактично проведення концертів та фестивалів заборонене в наших країнах, а також чи дійсно за новими технологіями — майбутнє? 

Де дивитись? 

Перший випуск вже на Youtube:

Слідкувати за новими випусками можна тут: Music Export Ukraine.

Проєкт реалізується завдяки програмі підтримки «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» фонду «Пам‘ять, відповідальність та майбутнє» (EVZ). Ця публікація не представляє думку Фонду EVZ. Автор несе відповідальність за зміст.


Нагадуємо, ми поговорили з українськими музикантами та розпитали, як вони виступають та адаптовуються до пандемічних реалій.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024