Головна
>
Відео
>

Німецький дизайнер створив кліп на проекту Endless Melancholy

Німецький дизайнер створив кліп на проекту Endless Melancholy

У вівторок, 10 жовтня, київський проект Endless Melancholy презентував кліп на пісню One Day You Will Be Free. Сингл записано спільно з україно-канадською співачкою Яною Білик.

«Пісня One Day You Will Be Free це потік колективної свідомості. Свідомість, яка говорить про можливості відкриття нашого потенціалу через звільнення від соціальних норм, які часто не дають нам прийняти себе такими, якими ми є. Рядки пісні говорять про матеріальні предмети володіння та славу, які ми часто шукаємо, щоб розв’язати проблему внутрішньої війни та боротьби з собою. Проте, здобувши визнання, ми часто “сяємо” лише для оточуючих, але не для себе. Але прийде час, коли ми зможемо звільнити себе від умовностей в будь-якій формі і зможемо зняти соціальну маску, яку носили так довго. Лише тоді ми зможемо “злетіти”», – коментує Endless Melancholy.

Сингл був записаний частково в Україні, частково в Канаді, та зведений на студії Loud Mouse Studio у Торонто. Над кліпом працював німецький дизайнер Романом Хензе (Medusa Branding).

Нагадаємо, що у липні Endless Melancholy презентував міні-альбом Radiant.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024
Новини
Що слухала команда Ліруму в березні
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024