Головна
>
Відео
>

Відео дня: Epolets презентували новий сингл на швидкості 140 км/год

Відео дня: Epolets презентували новий сингл на швидкості 140 км/год

Гурт Epolets презентував новий сингл Блищи дорогою у потягу Київ – Одеса, у якому облаштували танцювальний майданчик. Презентація пройшла на швидкості 140 км/год.

Сингл вже доступний на платформах Apple Music, Google Play, Deezer та Spotify.

Зазначається, що піснею Блищи гурт заявив про повернення до витоків, а експерименти із жанрами та звучанням Epolets залишили позаду.

«Іноді для збереження балансу життєво необхідно вимкнути телефони, забути про негаразди й відірватися по справжньому, щоб потім повернутися до щоденного ритму життя з новими силами. Саме такий меседж нового синглу хлопців Блищи. У кожному з нас живе диско-зірка, якій іноді треба давати волю, аби лишатись щасливою людиною», – йдеться у повідомленні.

Epolets — український рок-гурт, що був створений 2012 року в Одесі. Гурт випустив чотири студійні альбоми – Epolets (2013), Dogma (2014), Сult (2016) та Діти Моря (2017). Також Epolets брали участь в українській версії X-Фактору. Музиканти виконують пісні українською, англійською та російською мовами.

Нагадаємо, 7 листопада 2018 року фронтмен гурту Epolets Паша Варениця презентував дебютний міні-альбом Dance Drink Sex Repeat свого сольного проекту Мауглі.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024