Головна
>
Новини
>

Exstra Sound: можливість виступити на Reeperbahn Festival

Exstra Sound: можливість виступити на Reeperbahn Festival

Україна вперше відправить свою делегацію на Reeperbahn Festival. Двоє артистів зможуть виступити на шоукейс-фестивалі завдяки програмі Extra Sound від Українського інституту.

Reeperbahn Festival — один із найзначніших шоукейс-фестивалів у Європі. Він проходить у Гамбурзі, цього року дати події припадають на 22-25 вересня. Щороку фестиваль у Ріпербані збирає понад 250 гуртів та тисячі працівників індустрії, які полюють за молодими талантами.

Україну цього року представлятимуть двоє виконавців, які пройдуть відбір. Для участі в ньому потрібно подати заявку за посиланням. Дедлайн — 20 квітня. Переможців обиратимуть представники Reeperbahn Festival спільно з Українським інститутом.

«Участь у світових шоукейс-фестивалях відкриває для музикантів з України можливість вийти на міжнародну аудиторію. Водночас, це потужний майданчик для розвитку і знайомств з фахівцями музичної індустрії. Шоукейси пропонують безліч освітніх програм, запрошують до участі у фахових дискусіях.

Щороку впливові букінг-агенти, менеджери музичних фестивалів, редактори видань, журналісти, керівники лейблів приїжджають на шоукейси, аби знайти нові імена та перспективні музичні проєкти», — розповідає Світлана Ленченко, програмна менеджерка напряму «Музика» Українського інституту.

Партнерами шоукейсу виступлять Music Export Ukraine. А сама програма Extra Sound відбувається цьогоріч у партнерстві з House of Europe.

«Ми дуже радіємо, що вже третій рік поспіль можемо працювати із командою Українського інституту над промоцією української музики. Цьогоріч представимо наші вітчизняні таланти на одному із найбільших музичних ринків світу —  німецькому. А Reeperbahn Festival для цього підходить якнайкраще через свою мультифункціональність та запрошених експертів світового рівня», — каже Альона Дмуховська, співзасновниця Music Export Ukraine

Це не остання можливість виступити на шоукейсах цього року у межах Extra Sound. Організатори обіцяють, що згодом будуть нові анонси.


Читайте також: Masterskaya запрошує на освітню програму MasterCamp для молодих артистів

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024