Головна
>
Музика
>

51 виконавець та три сцени: фестиваль Faine Misto оголосив повний лайнап

51 виконавець та три сцени: фестиваль Faine Misto оголосив повний лайнап

З 2 по 4 серпня у Львові відбудеться благодійний фестиваль Faine Misto 2024. Цьогоріч він проходитиме на території !FESTrepublic. Упродовж трьох днів на трьох сценах фесту виступить 51 виконавець, серед хедлайнерів — гурт Жадан і Собаки, Курган & Agregat, O.Torvald, Vivienne Mort та інші.

Лірум є інформаційним партнером події.

«Імені головного хедлайнера немає на постері, проте саме він — той, хто відкриває портал у Faine Misto. Його надзвичайна енергія проривається крізь кожен міліметр цього постера і охоплює собою не лише Main, Dark та Light Stage, а усю фестивальну територію! Ім‘я головного хедлайнера — Файні Люди», — пишуть організатори фестивалю.

Окрім концертів у програмі фестивалю на сцені Амфітеатр виступить команда професійних коміків «Довгі Бурхливі Оплески», київський Театр Голоси із волонтерським проєктом «Azovstal. Голоси», альтернативний незалежний театр «Нафта» з Харкова. Про діяльність театру «Нафта», премію Курбаса та зміни в культурному житті міста журналістка Дарина Жданович, спеціально для Лірум, поспілкувалася зі засновником «Нафти» Артемом Вусиком. Прочитати інтерв’ю можна за посиланням.

Також команда фестивалю створила плейлист «ТОП-100 треків Файних Людей». У спеціальній анкеті на сайті фестивалю усі охочі могли написати свої 3 улюблені пісні. Перша вказана пісня отримала 3 бали, друга — 2 бали й третя — 1 бал. 100 треків, що набрали найбільше балів, увійшли в плейлисту. Слухати плейлист на Spotify можна тут, а на YouTube Musicтут.

Головна мета цьогорічного фестивалю — зібрати кошти для забезпечення потреб бригади НГУ «Азов», з якою команда Файного Міста співпрацює від початку повномасштабного вторгнення.

Головний редактор Лірум Олексій Бондаренко розповів, яким був Faine Misto 2023. Про те, чому подія може ознаменувати нову еру українських фестивалів, наскільки змінилася аудиторія і лайнап, чи вдалося вписати благодійність на потреби армії та якою була загальна атмосфера фестивалю читайте за посиланням.

Квитки на Faine Misto 2024 можна придбати за посиланням.


Читайте також: Нічні вечірки можуть змінити регіон. Як «Шум Рейв» зі Слов’янська популяризує український Схід

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024