Головна
>
Музика
>

Музичний гід сценами «Файного міста»

Музичний гід сценами «Файного міста»

28-30 липня у Львові відбудеться благодійний фестиваль Faine Misto 2023. Цьогоріч він проходитиме на території !FESTrepublic та у парку «Знесіння». Упродовж трьох днів на трьох сценах фесту виступить понад 40 артистів і гуртів. 

LiRoom є інформаційним партнером події, тож ми зібрали плейлисти головної, дарк і лайт сцен, аби ви могли познайомитися із виконавцями.


Main stage

На головній сцені фестивалю виступатимуть Epolets, Структура Щастя, Omana, Один в каное, Жадан і Собаки, ТНМК, Grandma’s Smuzi, The Unsleeping, Фіолет, Red Side, ВВ, Христина Соловій, Zwyntar, Діти інженерів та Mazepa.

Dark stage

Тут можна буде почути 0%Mercury, Чумацький шлях, хейтспіч, Sick Solution, Ignea, Роллікс, Fleshgore, True Tough, Burned Time Machine, Detach, Веремій, Schizogen, Telema та Grayshapes.

Light stage

На лайт-сцені виступлять Крихітка, renie cares, Артилерія, Мотор’ролла, Tember Blanche, Rome, ЮЮ, Ницо Потворно, Rohata Zhaba та Reiva, Паліндром, Саша Буль, Folkulaka, Джозерс, Wentseat і Лілу45.

Нагадаємо, що головна мета цьогорічного фестивалю — зібрати кошти для забезпечення логістичних та гуманітарних потреб бригади НГУ «Азов», з якою команда Файного Міста співпрацює від початку повномасштабного вторгнення.

Більше про оновлений формат фестивалю та про те, як виступатимуть гурти у разі повітряної тривоги, читайте в інтерв‘ю з промоутером та одним з організаторів події Володимиром Пасякою.

Квитки на Faine Misto 2023 можна придбати за посиланням. Квитки, придбані на фестиваль Faine Misto 2022 не дійсні на благодійний фестиваль, але залишаються дійсними на Faine Misto, яке відбудеться після перемоги. Погодинна програма фестивалю — тут.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024