Головна
>
Музика
>

Faine Misto 2023 повертається: цьогоріч фестиваль відбудеться у Львові

Faine Misto 2023 повертається: цьогоріч фестиваль відбудеться у Львові

28-30 липня відбудеться благодійний фестиваль Faine Misto 2023. Цьогоріч його проводитимуть у Львові, на території !FESTrepublic та у парку «Знесіння».

Архівне фото з фестивалю у Тернополі

Фестиваль не організовували майже два роки, натомість були маленькі благодійні заходи, Faine Misto Online та фестиваль у Польщі. Після тривалих переговорів організатори визначили нову локацію для фестивалю в умовах війни. За словами організаторів, з міркувань безпеки прийняти зможуть тільки до 6 тисяч файних людей.

«20 довгих місяців ми з вами не бачились. За цей час кожен із нас пережив стільки, що декому вистачило б і на декілька життів. Ми множили досвіди, закарбовували моменти на поличці власних життєвих спогадів, багато рефлексували та вчилися новому життю. Прийшов час нам всім про це поговорити», — йдеться у повідомленні.

Головна мета фестивалю — зібрати кошти на підтримку бригади НГУ «Азов», якій команда фестивалю допомагає з матеріальним забезпеченням від початку повномасштабного вторгнення.


«Буде окрема локація від бригади “Азов”, де вони розкажуть, покажуть і пояснять, що таке співпраця з Faine Misto. Також зараз ведемо переговори, щоб ті з виконавців, з якими ми співпрацювали раніше і які зараз служать — щоб їх відпустили для участі в наших заходах, щоб люди змогли почути їх історії; щоб могли щось своє переосмислити і зробити певне перезавантаження, щоб з новими силами братися допомагати нашим захисникам», розповів Максим Черкашин, співорганізатор фестивалю Faine Misto.

Квитки на Faine Misto 2023 можна придбати за посиланням. Квитки, придбані на фестиваль Faine Misto 2022 не дійсні на благодійний фестиваль, але залишаються дійсними на Faine Misto, яке відбудеться після перемоги.


Читайте також: Структура Щастя, Sad Novelist, Nestor Selin: у Львові відбудеться одноденний фестиваль електроніки

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024