Головна
>
Музика
>

У межах фестивалю Faine Misto 2024 пройде музична конференція Faine Music Forum: що у програмі?

У межах фестивалю Faine Misto 2024 пройде музична конференція Faine Music Forum: що у програмі?

2-4 серпня у Львові, на території !FESTrepublic, у межах фестивалю Faine Misto 2024 вперше відбудеться музична конференція Faine Music Forum. Це освітній захід, метою якого є прокачати знання учасників індустрії та інтегрувати їх у розвиток власних проєктів.

Форум складатиметься з 9 тематичних блоків, які охоплюють інформативні лекції та панельні дискусії, присвячені сучасним методам просування, зародженню нових сенсів у музиці, організації турів і концертів під час війни, а також юридичні та стратегічні аспекти ведення музичного бізнесу й інші питання.

Лірум є інформаційним партнером події, тому ділимося розкладом форуму.

2 серпня

  • Лекція від програмного директора фестивалю Atlas Влада Яремчука на тему нетворкінгу та як шукати потрібні контакти в музичній індустрії;
  • Лекція з блоком Q&A від юристки Ольги Араліної на тему юридичних аспектів ведення музичних проєктів;
  • Дискусія-діалог представників держави та музичних індустрії та пошук розв’язання актуальних проблем. Учасники-представники музіндустрії: Євгенія Стрижевська, Іра Лобанок, представники держави: Євгенія Кравчук та Олександр Санченко.

3 серпня

  • Лекція від співзасновниці Music Export Ukraine Альони Дмуховської про музичний експорт у 2024 році: як українським артистам підкорювати європейські сцени;
  • Лекція з блоком Q&A від психолога-психотерапевта Володимира Станчишина на тему ментального здоровʼя в музіндустрії, що є особливо гострою після пандемії та під час війни;
  • Панельна дискусія про підготовку та проведення турів і концертів під час війни. Учасники: Ростислав Плахцінський (Faine Events), Петро Луцишин (Vinil Concert Agency), Влад Сівак (Sivak Concert Agency)

4 серпня

  • Лекція від співзасновника Mayak Music Agency Леоніда Ласточкіна про діджитал маркетинг та ефективну роботу зі стрімінгами для артиста;
  • Панельна дискусія про ТікТок в розрізі планування стратегії артиста. Учасники: Максим Марко (менеджер vioria), Влад Лагода (Tember Blanche), гурт Сусіди Стерплять;
  • Панельна дискусія про вплив війни на сучасну українську музику, виникнення нових сенсів та їхню інтеграцію у творчість. Учасники: артист Саша Буль, головний редактор Варіанти Львів Олександр Ковальчук, головний редактор медіа Лірум Олексій Бондаренко.

Модератором 2 та 3 серпня буде музичний критик, журналіст, куратор, творчий продюсер, комунікаційний менеджер — Сергій Кейн.

Квитки на Faine Music Forum можна придбати за посиланням.

Нагадуємо, що з 2 по 4 серпня у Львові пройде благодійний фестиваль Faine Misto 2024. Він вдруге проходитиме на території !FESTrepublic. Протягом трьох днів на трьох сценах фесту виступить 51 артист. Хедлайнери — Жадан і СобакиRomeLatexfaunaКурган & Agregat, O.Torvald та інші.

Лірум підготував для вас плейлисти за сценами, щоб ви пройнялися настроєм кожної. Тут — музичний гід Dark Stage, а за цим посиланнямMain stage.


Читайте також: Спогади про «сумно?». Частина перша: кіно та література

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024