Головна
>
Кіно
>

Вийшов тизер психологічної драми «Батько» про відносини між поколіннями

Вийшов тизер психологічної драми «Батько» про відносини між поколіннями

27 липня в українських кінотеатрах стартує показ психологічної драми «Батько», що стала режисерським дебютом Олександра Кобзаря. Фільм розповідає про складні стосунки між батьками й дітьми та причинно-наслідкові зв’язки між цілими поколіннями. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Film Ua Distribution.

Сюжет розповідає про бізнесмена Влада Артем‘єва, який повернувся до рідної домівки на узбережжі Азовського моря. Там він дізнається про смерть батька, з яким не підтримував зв‘язок 25 років. Раптовий дзвінок міг врятувати стосунки чоловіків, проте розмова так і не відбулась. Фільм розповідає, чому батько і син не могли порозумітися майже чверть століття та як головному герою рухатися далі.

Стрічка стала режисерським дебютом для Одександра Кобзаря, відомого ролями у фільмах «Поводир», та «Скажене весілля», а також у серіалах «Пікнік» та «Схованки». За словами режисера, під час зйомок він нерідко звертався до власних стосунків із батьком, аналізуючи свої вчинки та переживання.

«Для мене це кіно про повернення до самого себе. Про прийняття себе як частини світу який був до мене і який через мене піде далі. Ми приходимо в цей світ, стаємо чиїмось синами, а потім ми стаємо чиїмось батьками. Що означає «Я – син свого батька»? Це означає, що я не одиниця, що носиться в хаосі. У мене є коріння в роді та в родоводі всього людства», — передає коментар Олександра Кобзаря видання «Нове українське кіно».

Робота над стрічкою розпочалася в 2019 році. Для написання сценарію автору Сімору Гласенко знадобилося майже 9 місяців. 

У фільмі також знялися Богдан Бенюк, Ксенія Баша, Сергій Сміян, Андрій Мостренко, Прохор Кобзар, Надія Ященко, Володимир Беляєв, Олександр Пожарський та інші.

Всеукраїнська прем’єра стрічки відбудеться на фестивалі глядацького кіно Миколайчук Open 15 червня.


Читайте також: Кінофестиваль «Миколайчук OPEN» оголосив програму головного конкурсу 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024