Головна
>
Новини
>

Три гурти представлять Україну на фестивалі в Любліні

Три гурти представлять Україну на фестивалі в Любліні

За результатами фестивалю шоукейсів Kyiv Music Days виконавці The Elephants та stonefromthesky отримали право представляти Україну на цьогорічному фестивалі східної культури Inne Brzmienia в Любліні (Польща), який відбудеться 27-30 червня. Крім того, у фестивілі візьме участь український гурт Way Station.

«Щорічний фестиваль Inne Brzmienia/East of Culture дає можливість познайомитися з найцікавішими музичними явищами, що виходять за межі різних жанрів, традицій і культурних впливів. Фестиваль представляє музику, яка є амбітною і досліджує нові ідеї та рішення. Це одне із самих надихаючих музичних подій в Польщі, яке дозволяє нам почути зірок світового рівня і приголомшливі висхідні зірки в самому центрі Любліна», – йдеться у повідомленні.

Way Station – це український пост-рок, пост-метал гурт, заснований у 2010 році Микитою Юдіним. Гурт грає інструментальний рок, пост-рок або пост-метал. Way Station складається з Микити Юдіна (гітара), Дениса Швеця (ударні) та Артема Кривенко (бас-гітара).

The Elephants – це інді-поп колектив із Сум, продюсуванням якого займається Євген Філатов. У 2019 році гурт випустив альбом The Shades на лейблі Vidlik Records. Спеціально для LiRoom гурт розповів про кожну нову пісню. 2017 року The Elephants представили міні-альбом Before The Shades. Попередній реліз The Elephants був на початку 2017 року, коли вони випустили перший україномовний сингл Замовкає весь світ.

stonefromthesky – це псевдонім Олексія Зінченка, електронного музиканта та композитора з Києва. За час існування проекту він встиг випустити два ЕР, повноформатний альбом, зробити саундтрек до гри Undungeon і кілька реміксів (в тому числі на американців Arms and Sleepers і Phantogram). Музика stonefromthesky існує на стику жанрів trip-hop, IDM і experimental.

У минулих роках Україну представляли гурти Sinoptik, Alinda, Tik Tu, Grisly Faye, Somali Yacht Club та інші.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
37 хв. тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024