Головна
>
Новини
>

В Україні запустився проект FestivAlly, ціль якого – організовувати подорожі на музичні фестивалі

В Україні запустився проект FestivAlly, ціль якого – організовувати подорожі на музичні фестивалі

Сьогодні, 18 січня, Олександра Шандра, викладачка вокалу у Tonique vocal school та фронтвумен гурту Black Balloon, офіційно запустила проект FestivAlly. У нього вже є сторінка на Facebook та Instagram, де з’являтимуться не лише анонси європейських музичних фестивалів, а й поради та лайфхаки, які стосуються подорожей на них.

Як пояснює Олександра, ціль проекту – вирішити всі побутові та навігаційні питання, забезпечити домом і сконцентруватися на задоволенні від музики та атмосфери фестивалю.

«Ми хочемо розвивати фестивальний туризм в Україні та за її межами. Зробити улюблених музикантів ближчими до слухача. І довести, що такий відпочинок може бути значно цікавішим, приємнішим та кращим за будь-які олінклюзіви. Ми на власному досвіді переконалися, як фестивальний відпочинок змінює ставлення до себе, розвиває і перезавантажує. Хотілося б, щоб це відчуло якнайбільше людей.

Уявіть, що ви стоїте в Барселоні, біля виходу з аеропорту. За плечима у вас кілька прикордонних контролів, затримка на отриманні багажу, в якому намет, спальник та інші атрибути “дому” на кілька діб. Навколо усі говорять іспанською, маршрут в телефоні збережено – та інтернету немає, над головою +35, хочеться пити, а рюкзак починає сильно натирати спину. Вірогідно, ви дістанетесь до фестивалю у будь-якому разі. Але ті кілька годин дороги будуть такими виснажливими, що сил для радості від хедлайнера майже не залишиться.

Мій проект допоможе уникнути негативу та сконцентруватися виключно на фестивальному досвіді, а не побутових проблемах».

Нагадаємо, що наприклад угорський Sziget вже оголосив імена перших хедлайнерів та учасників фестивалю. Серед них, зокрема, Florence + The Machine, Twenty One Pilots, Chvrches, Foo Fighters та інші.

Фото: надано Олександрою/Євгенія Люлько

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
18 години тому
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024