Головна
>
Новини
>

Оголошено фінальний лайн-ап другого літнього фесту «Білі Ночі»

Оголошено фінальний лайн-ап другого літнього фесту «Білі Ночі»

У Києві 16 і 17 серпня відбудеться другий літній фестиваль Білі Ночі. Тематика фесту – COSMOS.

Квиток на Білі Ночі можна придбати за посиланням.

У 2019 році фестиваль вперше став тематичним. Перший фестиваль був у темі Versailles з шоу Короля і Королеви, зустріччю учасників шоу Топ-модель по-українськи і 3D mapping. На цьому фестивалі гостей чекає космічна фотозона, алея барів, зони фаст Мерідж та б’юті корнери.

ARTBAT – перші українці, що виступили в лайвстріме Cercle на вершині гори Пан-ді-Асукар в Ріо-де-Жанейро. Їх треки для своїх сетів використовують Solomun, Tale Of Us, Pete Tong, Deadmau5 і Richie Hawtin. Вони виступають на фестивалях Awakenings, Tomorrowland і Untold, а також були гостями радіошоу Pete Tong на BBC Radio 1.

JAN BLOMQVIST – вже вп’яте приїде до Києва. Цього разу він зіграє нову програму і обіцяє максимально передати атмосферу рідного Берліна.

Malaa – таємничий бейс продюсер з США. Він завжди виступає в масці і здобув популярність у 2015 році. Музичні критики підозрюють, що він або вона вже відомий артист, який створив секретний бек-проект. Є дуже багато чуток про те, що це DJ Snake, Tchami або Mercer, але підтвердити їх поки не змогли. Malaa активно виступає на таких масштабних фестивалях, як Tomorrowland, Ultra, Electric Love, Airbeat One, Creamfields.

Cepasa – у листопаді 2018 року випустив четвертий студійний альбом Dark Beauty. Пілотний сингл Waves зазначив Mixmag, а YouTube Music назвав Cepasa одним з найбільш очікуваних проривів 2019 року. На фестивалі Білі Ночі Cepasa представить нову програму Dark Beauty Live.

Cape Cod – електронний проект саунд-продюсера і музиканта Максима Сикаленко. У 2016 році Максим випустив дебютний альбом під назвою Cult. У 2018 році Cape Cod випустив другий альбом Echoes. У записі альбому брали участь вокалісти з США, Великобританії, Ірландії. У листопаді 2018 Cape Cod отримав премію Jagermeister Music Awards в номінації кращий електронний проект року. А вже в 2019 він випустив спільний трек з Джамалою Крок.

У Білих Ночах також візьмуть участь понад 100 артистів української і зарубіжної сцени, серед яких: Boii Costas, Nekliff, Dj Slef, TVORCHI Live, Mark Brainford, Musson (Artem Neba & Tokyo), Junket, The Organism, Guy Richard, Runov & Fleming та інші.

Нагадаємо, київський електронний музикант Cape Cod (Максим Сікаленко) і грузинський бренд дизайнерського одягу TAMAR представили спільну колекцію.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024