Головна
>
Новини
>

Cape Cod представив колекцію одягу разом із грузинським дизайнером

Cape Cod представив колекцію одягу разом із грузинським дизайнером

Київський електронний музикант Cape Cod (Максим Сікаленко) і грузинський бренд дизайнерського одягу TAMAR представили спільну колекцію.

У колекцію увійшли кілька видів кімоно, ромперів, а також штани, топи і сукні, виконані в чорному і білому кольорах.

«Найголовніше – це простота. Кожен день в світі створюються сотні караванів одягу – абсолютно божевільних за кроєм і стилістиці. Від цього хотілося відійти. Наш дроп створювався таким чином, щоб всі моделі комбінувалися і поєднувалися з будь-якими індивідуальними вподобаннями. У колекції немає якихось глобальних концепцій в дусі еко-активізму, фемінізму, боротьби з інформаційним шумом або усвідомленого споживання. Все гранично просто – останні кілька років я надихаюся естетикою японського кімоно, яке і стало відправною точкою для стилістики створених моделей», – розповідає про колаборацію музикант.

Речі з колекції можна купити в київських магазинах T-friends Concept Store (вул. Рейтарська 21/13) і ЛІД (вул. Велика Васильківська 30в).

Нагадаємо, 28 вересня Cape Cod презентував другу платівку Echoes. У неї увійшло 14 треків, серед яких дуети з семи запрошених вокалістів з усього світу.

Дебютний альбом Cape Cod вийшов у 2016 році та мав назву Cult. Більшість вокальних партій на ньому виконав співак Constantine, який влітку випустив міні-альбом ’90. Прослідкувати за початком історії проекту можна у двох наших матеріалах: про безпосередньо Cape Cod та хронологію його досягнень у 2016-му.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024