Головна
>
Новини
>

Гурт ФІОЛЕТ презентував дебютний сингл з майбутнього альбому

Гурт ФІОЛЕТ презентував дебютний сингл з майбутнього альбому

Сьогодні, 31 травня, гурт ФІОЛЕТ презентував дебютний сингл з майбутнього альбому Романтика. Саунд-продюсером треку став Артур Данієлян, відомий за співпрацею з Бумбокс, Тартак, ТНМК, СКАЙ, Без Обмежень та іншими.

Романтика народилася ще минулого травня, під час чергового міжконцертного переїзду та в приступі туги за рідним домом. Рядки майбутньої пісні та мелодія за лічені миті були зафіксовані телефонним диктофоном на задньому подвір’ї заправки. Мить була ідеальна: зоряне небо, темне поле і груди, переповнені любов’ю та вдячністю до саме тих людей і світу загалом. Над треком ми працювали ще зі старим складом команди в Луцьку. Співпраця з Артуром Данієляном надала пісні нового звучання, впевненості та крил. Не можу пригадати більш світлішої речі в нашій творчості. Віриться, що Романтика стане однією з тих пісень, якою запам’ятається літо 2017-го”, – прокоментував фронтмен гурту ФІОЛЕТ, Колос.

Сингл Романтика став першим треком з майбутнього альбому ФІОЛЕТ, реліз якого заплановано на вересень 2018-го. У 2017 році гурт планує видати ще одну пісню з платівки та зняти кліп на Романтика.

Нагадаємо, місяць тому гурт ФІОЛЕТ презентував відеокліп на сингл Тиша.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024