Головна
>
Відео
>

Fontaliza презентували іронічний кліп про маніпуляторок

Fontaliza презентували іронічний кліп про маніпуляторок

Сьогодні, 25 вересня, гурт Fontaliza презентував кліп на пісню Тварина.

Режисером став Кадим Тарасов, відомий за співпрацею з такими музикантами, як Alloise, ТНМК, Арсен Мірзоян, Антитіла та інші. Кліп зняли за допомогою телефону на вулицях Києва протягом чотирьох днів осені 2018.

«Це відео – маніфест проти засилля агресивної сексуальності. Ми навмисно прямолінійно показуємо: сексу занадто багато, поп-культура й маніпуляція сексуальністю зводять з розуму, часто не лишаючи місця натуральним емоціям й напівтонам. Все стало занадто прямолінійним, – розповідає режисер. – Люди маніпулюють одне одним використовуючи секс, як можливість отримати бажане. Дівчата, що виставляють труси напоказ – символ сучасної поп-культури. А ми – просто продукт свого часу, ми намагаємося роздумувати над тим, хто ми і що відбувається навколо».

До речі сам вокаліст гурту Fontaliza Павло Холошев висловлюється проти власного кліпу: «Це відео вийшло пошлим і вульгарним. Я проти спекуляції жіночими інтимними частинами тіла, виставленням їх напоказ. Ми що, тварини? Та й взагалі все це схоже на сексизм якийсь».

Як розповів сам музикант, уся пісня почалась з фрази «Я не твоя тварина» і натхненням для неї послугували нічні кошмари. А барабанщик гурту Артем Таланов додає, «Пісня Тварина вийшла не стандартною для нас за формою, в ній всього один куплет».

Сингл Тварина увійде до майбутньої платівки Fontaliza. Раніше ми розповідали про два сингли з неї — Повільний рок-н-рол та Фірмові рухи.

11 жовтня у гурту була запланована презентація платівки у Києві, але її скасували.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024