Головна
>
Музика
>

Відео дня: Freel і Jamala презентували спільний трек «Коли закінчаться війни»

Відео дня: Freel і Jamala презентували спільний трек «Коли закінчаться війни»

Реп-виконавець Freel й співачка Jamala презентували спільну пісню Коли закінчаться війни, а також артвідео на неї. Це історія про людей, які невтомно та щодня продовжують боротися за свою країну. 

За словами виконавців, восени 2021 року вони випадково зустрілись на студії: Freel якраз працював над новою піснею, а Jamala миттєво підхопила і доповнила її. Тоді не було зрозуміло чи буде продовження у цього дуету.

Наступного разу виконавці зустрілись вже під час повномасштабної війни й вирішили завершити роботу, доповнивши пісню артвідео. Над ілюстраціями працювала Марія Оз. А музичний продакшн до цієї пісні створив саундпродюсер Стас Чорний, який раніше працював і з Фрілом, і з Джамалою.

В аудіовізуальному сенсі Коли закінчаться війни — це відбиток переживань усього українського народу за пів року війни.

«Це пісня про всіх нас: вільних, незламних, непереможних. Вона про тих, що першими виходять на Майдан, коли коїться несправедливість, про тих, кого я зустрічаю під судами з плакатами в руках, про тих, хто боронить країну на передовій або в тилу. Це пісня про той самий день, коли ми переможемо, а Росія припинить свої загарбницькі війни, яких у неї чимало», — пояснює Freel

«Одного дня ми прокинемося від голосу рідних зі словами “Ми перемогли, війна закінчилася”, знаю, це станеться. Ця війна закінчиться на нашу користь, тому що ми б’ємося за своїх. За свій дім», — додає Jamala.


Читайте також: Freel та FO SHO релізнули трек «Кролики»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024