Головна
>
Відео
>

Freel випустив трек про російську пропаганду

Freel випустив трек про російську пропаганду

Сьогодні, 13 листопада, репер Freel презентував ще один кліп з майбутнього альбому. У відео відбувається небагато – горить Кремль та з’являються заголовки найвідоміших фейків російської пропаганди він розп’ятого хлопчика до пенсіонерів, що відбирають у голубів хліб. Трек отримав назву Шо там у хохлов.

Найкраще про зміст пісні та відео розповість сам Фріл:

«На мою думку, інформаційна війна часом не менш важлива, ніж війна реальна, з автоматами і мінометами. В інформаційній ми далеко не завжди перемагаємо – і я вирішив зробити свій внесок.

Шо там у хохлов – це історія про російського вченого, філолога, якому щодня по телевізору показували жахіття, які нібито відбуваються в Україні. Він не витримує, збирає речі, бере словники, і їде на Донбас, рятувати російську мову, яку, як йому сказали з екрана, там гноблять. Приїхавши, він з’ясовує, що все, м’яко кажучи, не зовсім так, як він думав.

Це відео – скоріше сучасне мистецтво, певного роду акціонізм, ніж кліп. Кремль тут – як символ путінського режиму. Це відповідь російській пропаганді – в кадрі відбувається тільки одна, але важлива дія, мрія нехай не всіх, але багатьох українців, які сподіваються, що цей режим врешті самознищиться».

Нагадаємо, що це вже третій сингл з майбутнього альбому Спалах, який випустив Freel. Попередні – Intro та Спалах. Альбом вийде 19 листопада.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023