Головна
>
Новини
>

Morphom та Pepsi презентують спільний музичний проект

Morphom та Pepsi презентують спільний музичний проект

26 червня відбудеться онлайн-презентація спільного проекту бренду Pepsi та саунд-продюсера Morphom (Роман Черенов) – FUZZ. В рамках FUZZ українські музиканти щомісяця презентуватимуть спільні треки з Morphom. Проект триватиме з червня по жовтень 2017-го.

Fuzz - Key Visual

“Наша мета – потішити слухачів гарними композиціями, а не щось їм продати. Цей проект насамперед про музику, а не про маркетинг. Тож ми докладаємо зусиль, щоб наш саунд був якісним максимально”, – коментує FUZZ Роман Черенов.

Перших учасників проекту організатори оголосять на онлайн-презентації 26 червня 2017 року. FUZZ завершиться у жовтні, після чого відбудеться завершальний концерт з презентацією накопиченого матеріалу. Варто зазначити, це будуть як ремікси на сингли що вже існують, так і нові пісні.

Нагадаємо, проект Романа Черенова Morphom був заснований у 2014 році. Минулого року музикант та саунд-продюсер презентував спільний з барабанщиком Вячеславом Охрименко  другий альбом, 8X8. Першою платівкою став лонгплей Kind Of Music. В якості саунд-продюсера Роман Черенов співпрацював з артистами Джамала, ДахаБраха, Pur:Pur, The Maneken та Inaia.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024