Головна
>
Відео
>

The Hardkiss презентували океанічний казковий кліп

The Hardkiss презентували океанічний казковий кліп

19 лютого The Hardkiss презентували новий сингл Косатка та кліп на нього. Режисером відео, традиційно, став учасник гурту Валерій Бебко. Зйомки відбувалися на території Film Ua.

Косатка – другий сингл із майбутнього альбому The Hardkiss. Це історія про мрії, природну красу, радість і печаль, без яких життя не є повноцінним.

«Косатка — це не просто пісня, це стан. Занурення у прямому та переносному сенсах. Це розповідь людини, яка хоче побачити світ іншими очима, подивитися на речі з іншої точки зору. Побути кимось іншим, а саме – косаткою. У кожного з нас, на відміну від тварин, безліч можливостей, але, на жаль, використовуємо ми їх так рідко. Косатка може тільки мріяти, щоб побачити світ. Побачити далекі країни, поля за океаном, вітряки та нові міста. Саме про це вона мріє та співає», – розповіла Юлія Саніна.

Зараз гурт розпочав співпрацю з Всесвітнім фондом природи WWF Україна та цього року підтримує програму фонду ВІЛЬНІ РІЧКИ УКРАЇНИ. Вона передбачає дослідження та збереження природного стану цінних заплав річок, демонтаж застарілих гребель і дамб задля відновлення річищ і вільної течії, шляхів міграції та місць нересту риб.

Нагадаємо, що першим синглом із майбутнього альбому став трек Жива. Подивитися його можна тут.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
1 день тому
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024