Головна
>
Відео
>

Юлія Саніна станцювала у новому кліпі The Hardkiss

Юлія Саніна станцювала у новому кліпі The Hardkiss

Сьогодні, 12 березня, гурту The Hardkiss презентував кліп на пісню Серце, режисерами якого виступили учасники гурту Валерій Бебко та Юлія Саніна. За їх задумом, історія, що закладена у пісні, мала передатись через образ та танець, який виконала сама ж фронтвумен гурту.

«Не було задачі гарно виглядати й гарно танцювати, хотілось виглядати дивно та при цьому ніжно. У нас було завдання – максимально близько передати настрій пісні, стан, коли людина збирає всі сили, які залишилися, аби сказати іншій: “Я відпускаю тебе, щоб ти міг літати та жити кращим життям”, – розповіла Саніна. – Танцювати я вирішила сама, я сама повинна була розповісти цю історію.Наш танець не повинен був бути сексуальним і простим. Він мав бути дивним, емоційним та “таким, що говорить”».

Окрім учасників гурту, над кліпом також працювали стилісти Слава Чайка та Віталік Дацюк, а також хореограф-постановниця Марина Кущова, яка спеціалізується на контемпорарі. Зйомки проходили у Субічі біля Кам’янця-Подільського, неподалік від руїн скельного монастиря.

Нагадаємо, що пісня Серце увійшла до альбому Залізна Ластівка, який торік презентував гурт. Послухати студійну версію та дізнатись трошки більше про реліз можна тут, а на YouTube можна знайти запис концерту у рамках туру на підтримку платівки.

Фото: Ян Сталевський

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024