Головна
>
Відео
>

Idealism Addict презентували дебютний кліп

Idealism Addict презентували дебютний кліп

Сьогодні, 15 березня, Idealism Addict презентував кліп на другий сингл Колискова. Відео стало дебютним для проекту.

«Колискова — одна з найскладніших для мене пісень. За змістом, виконанням, осмисленням. Я не можу розповідати про що вона, проте це спосіб розказати світові непривабливу правду про дружбу, смерть та мінливість життя. Покоління змінюються, історія плине. Я дуже люблю фразу з фільму Нолана «Інтерстеллар» про те, що немає біологічного пояснення тому, чому ми любимо людей, які померли. Це черговий і один із найміцніших проявів ідеалізму. Знати і вірити, коли доказів не існує», — розповідає фронтвумен гурту Лєна Ребрик.

Режисеркою кліпу стала Юлія Дегліна: «Ми відчували, що відео має бути емоцією в чистому вигляді без чіткої сюжетної лінії. По суті, усі образи кліпу — це стани душі, яка коливається між світом спогадів та світом надій. Головний герой — це душа, що переповнена почуттями, яка шукає шлях від випробувань до щастя».

Раніше ми вже писали про дебютний сингл проекту Big Fish та включили його у перелік найкращих релізів. Обидва сингли увійдуть до дебютного альбому Idealism Addict, реліз якого заплановано на квітень.

Idealism addict – це музичний проект Лєни Ребрик, який вона створила у 2017 році. Окрім Ребрик, у проекті Idealism addict також залучена Анна Глухенька. Продюсером артистки став Олексій Гладушевський, генеральний продюсер “Нового каналу”.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024