Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Ingret на пісню «Keeper»

Відео дня: дивимося кліп Ingret на пісню «Keeper»

15 січня Ingret презентувала кліп на трек Keeper, з якою змагатиметься за можливість представляти Україну на Євробаченні-2024. Режисером відео став Богдан Рибка.

«Це перший кліп в моєму житті, де я дійсно відчула себе жінкою, якій просто треба було віддавати свою любов та світити своїм серцем. А ще яке щастя було в цій картині зніматися не самій, а з іншими прекрасницями, то суцільне з’єднання і задоволення. Цей кліп пронизаний величезною вдячністю нашим захисникам! Та сам кліп говорить сам за себе!», – ділиться співачка.

Герої кліпу — бійці Третьої Штурмової Бригади (3ОШБ). Концепція відео — демонстрація сили та солідарності жінок, які підтримують воїнів у подоланні труднощів війни та захисті своєї країни. Показуючи старословʼянські ритуали часів Київської Русі, коли жінки проводжали чоловіків на війну, знімальна група намагалася провести паралель між традиціями і сучасністю. Задля цього використали прийом паралельного монтажу: кадри з ритуальними танцями жінок чергуються з фрагментами штурмових дій воїнів ЗОШБ. 

«Хотілося сконцентруватися саме на тому, що за кожним воїном стоїть його дружина, дівчина, мати, сестра. Вони і є головною причиною захисту дому. А їх світло і тепло гріє душу воїнів. Також я вважаю, що зараз дуже важливо в творчості на все дивитися через призму нашої війни», — коментує режисер Богдан Рибка

Разом із кліпом Ingret та 3ОШБ відкривають збір на підтримку воїнів Третьої Штурмової Бригади. Ціль — 5 мільйонів гривень.

Доєднатися до збору можна за посиланням


Ingret (Інґрет Костенко) розпочала свою музичну кар’єру у 2015 році, коли брала участь у шоу «X-фактор», а 2017 році вона дійшла до суперфіналу шоу «Голос країни». У 2018 році виконавиця випустила свій дебютний альбом Не спи. З 2020 року мала спільний проєкт із коміком Васею Байдаком — Stories and Piano


Читайте також: Розпочалося голосування за склад журі Нацвідбору-2024: хто серед кандидатів?

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024