Головна
>
Новини
>

Новий учасник онлайн-концертів від Masterskaya – гурт [O]

Новий учасник онлайн-концертів від Masterskaya – гурт [O]

Будинок культури «Мастерская» переносить свої щотижневі концерти із офлайну в онлайн та пропонує глядачам долучитися до цього видовища. Спонсор проєкту «Із дому в дім» – компанія Becherovka.


LiRoom виступає інфопартнером «Із дому в дім»


24 квітня відбудеться черговий онлайн-квартирник «Із дому в дім», на якому виступить гурт [O]. Обіцяють не лише виконати улюблені пісні глядачів та відповісти на всі питання з онлайн-чату, а й презентувати новий сингл, реліз якого заплановано на травень.

А для тих, хто захоче підтримати артистів, буде можливість внести донат у діджитал-капелюх, що працюватиме під час ефіру. Якщо ви не встигнете приєднатися до онлайн-концерту у п’ятницю, наступного тижня ми опублікуємо його запис, а також відповіді музикантів на п’ять питань.

Гурт [О] поєднують в своїй музиці українську літературну традицію текстів з актуальною танцювальною електронікою. За час свого існування, музиканти стали півфіналістами Національного відбору Євробачення, отримали відзнаку «Трек року» від радіостанції KISS FM за пісню Мушечки, виступили на популярних українських фестивалях, дали концерт у Польщі та представили Україну на одному з найбільш значущих європейських шоукейс-фестивалів – «Waves Vienna».

Пропонуємо також подивитися попередні квартирники «Із дому в дім» та прочитати відповіді артистів на нашу мініанкету: Тонка, mama13 та YUKO.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024