Головна
>
Новини
>

Jager Music Awards 2020: нововведення та виклики пандемії

Jager Music Awards 2020: нововведення та виклики пандемії

Jager Music Awards анонсували дату проведення премії у 2020 році, нові номінації та журі.

Премія відбудеться  21 листопада. Саме тоді оголосять переможців премії у 4 основних номінаціях: «Трек року», «Відео року», «Внесок в індустрію» та «Артист року». Остання категорія тепер не ділиться за жанрами.

На цьому нововведення не закінчились. Організатори тепер відзначають тих, хто змінюється, адаптовується під події пандемічної реальності та створює свою власну.

Нові номінації

Перша нова категорія — «Ком’юніті року». Тут будуть змагатись об’єднання, які створили спільноту навколо музичного явища. 

Також тепер відзначатимуть найкращі спільні проєкти, у категорії «Коллаба року».

2020 змінив музичну івент-індустрію, змусив шукати нові формати та по-новому комунікувати. «Подія нової реальності» шукатиме найкращі онлайн-події чи події змішаного формату (offline/online). 

Увагу приділять і соціальним проєктам у категорії «Соціальна ініціатива в музичній індустрії». Тут обиратимуть артиста або функціонера, що своїми діями чи творчістю позитивно вплинув на галузь. У цій номінації як журі, так і користувачі сайту премії зможуть номінувати претендентів та голосувати за них. Переможців чекає спеціальний приз — PR-підтримка ініціативи переможця на 2021 рік.  

Підтримка Young Blood

Організатори Jager Music Awards наголошують на важливості підтримки молодої української сцени. Подати заявку на участь у категорії Young Blood цього року молоді артисти можуть із 21 вересня до 9 жовтня включно на сайті премії.

У молодих артистів три категорії з різними призами:

  • Young Blood Jury Choice — зйомки музичного відеокліпу для переможця.
  • Young Blood People’s Choice — сертифікат на придбання музичного обладнання.
  • Young Blood Jägermeister Choice — випуск вінілу тиражем 300 екземплярів та допомога у презентації платівки.

Журі

Підбивати підсумки премії буде рада журі з 31 активних гравців як української, так і європейської музичної індустрії. Голова ради журі — Ігор Панасенко, музичний журналіст та засновник аудіожурналу Stereobaza. Серед суддів — співзасновник сербського фестивалю EXIT Festival Райко Божич (Сербія); тур-менеджер гуртів Kaiser Chiefs, RED та Fink Саймон де Вінтер (Велика Британія); менеджер Modeselektor та Ben Klock Гідеон Ратенов (Німеччина) та інші.

Номінанти в кожній із зазначених вище категорій будуть оголошені вже 19 жовтня 2020-го, а переможці в номінаціях — 21 листопада.

Нагадуємо, ми разом із брендом німецького лікеру Jägermeister (чиєю ініціативою є ця премія) зробили наш перший мерч — лімітовану лінійку рушників.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024