Головна
>
Відео
>

Jamala презентувала кліп на пісню «Сумую»

Jamala презентувала кліп на пісню «Сумую»

Сьогодні, 7 вересня, Jamala презентувала сингл Сумую і кліп на нього.

За словами співачки трек Сумую про «Дівчину-Амелі», яка наповнена любов’ю і гіперболізує будь-яку подію особистого життя.

«З музичної точки зору сингл Сумую – це важливий і незвичайний експеримент. Дуже хотілося зберегти живу іскру та емоцію в піснях. Я трохи втомилася, від того, що навколо дуже багато схожою музики. Всі користуються однаковими семплами, музичними бібліотеками, у всіх однакове звучання, – прокоментувала новий сингл Джамала. – У чому була особливість роботи над цими піснями? Музиканти вперше почули мій демо-запис безпосередньо в студії. Ми почали створювати аранжування практично відразу, після першого прослуховування. Не затерали пісню до дірок, як іноді буває, в пошуках потрібного звучання».

Режисером виступив Ігор Стеколенко, який працював над попереднім відео Джамали I Believe in U. Обидва кліпи було знято у Португалії.

«У нас були неймовірні зйомки кліпу. Я вдячна Ігорю Стеколенко за оригінальну ідею, за те що він не став екранізувати текст пісні. Відео про те, що творча людина не може не творити. Неважливо, чи є поряд аудиторія, моя героїня співає заходу і світанку, танцює, знаходиться в пошуку. Її переповнює творчість», – розповіла Джамала.

Нагадаємо, що 3 вересня Джамала стала спеціальним гостем шоу «Танці з зірками», де виконала сингл I Believe in U.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
21 годину тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024