Головна
>
Відео
>

Jamala презентувала кліп на пісню I Believe in U

Jamala презентувала кліп на пісню I Believe in U

Сьогодні, 17 травня, Джамала презентувала кліп на пісню I Believe in U. Трек був вперше представлений на сольному концерті співачки у Палаці Спорту, а світова прем’єра відбулась на гранд-фіналі “Євробачення”.

Режисером кліпу став Ігор Стеколенко, відомий як автор відео на пісні Антарктида The Hardkiss та Не йди Океану Ельзи. Зйомки відеороботи проходили у Португалії, а в зйомках взяли участь португальські актори Fabio Taborda, Vanessa Taborda, Gonçalo Vilardebó та Bruno Lagrange.

“Ця пісня – звернення до всіх зневірених, до всіх, кому потрібна підтримка та опора, – прокоментувала співачка у соціальних мережах. – Не хотілося б розповідати сюжет, кожен повинен побачити свою історію. Скажу тільки, що ідея кліпу прийшла Ігорю Стеколенко, коли він вперше послухав пісню. Є вислів «у кожного свій хрест», а в нашій історії – у кожного свій човен, в який ми, протягом всього життя збираємо думки, почуття, переживання, радощі й негаразди. Наш герой “проносить” його через усе життя. Він тоне, бореться зі стихією, але проходить всі випробування, тому що у нього є віра. Без віри жити неможливо”.

Нагадаємо, місяць тому Jamala презентувала новий сингл Любити і вірити в нього у прямому ефірі шоу “Голос країни”.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024