Головна
>
Музика
>

Зима починається з джазу: у Львові пройде фестиваль імпровізаційної музики Jazz Bez

Зима починається з джазу: у Львові пройде фестиваль імпровізаційної музики Jazz Bez

З 2 по 6 грудня пройде міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez. Фестиваль відбувається вже 22 роки й одночасно проходить у Польщі та Україні. Фокусна тема цьогорічного Jazz Bez — релокація в культурі України.

Jazz Bez — міжнародний джазовий фестиваль, що відбувається на початку грудня. Від започаткування фестиваль відбувався щороку, навіть під час Революцій в Україні чи пандемії. Цей рік — рік повномасштабної війни — не став винятком. Окрім Львова, звучатиме і в інших містах України (Рівне, Дрогобич, Умань), а також у Польщі (Перемишль).

Цьогорічна програма включає не лише музичні концерти, але й низку культурно-освітніх подій, як-от кримськотатарський вечір, екскурсії та майстер-класи для дітей, перформанси та багато іншого.

З 2 по 4 грудня відбудеться серія концертів закордонних та українських виконавців. Серед українців — Усеїн Бекіров, Яків Цвєтінський, Халіл Халілов, Мар’ян Пиріг, а яз закордону приїхали Себастьян Грещук, Іван Падуарт, гурт Jazz Forum Talents.

Концертна програма відбувається у арт-центрі «Дзиґа», вул. Вірменська, 35. Купівля квитків на вході. Ціна 250 грн. Детальна програма фестивалю за посиланням.


ХХІІ Jazz Bez втілюють Інститут стратегії культури та громадське об’єднання «Вірменська 35» за підтримки America House Lviv, Польського Інституту у Києві, Генерального Консульства Республіки Польща у Львові.


Читайте також: Стас Корольов та warнякання їдуть у концертний тур прифронтовими містами України

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024