Головна
>
Музика
>

Jerry Heil заснувала власний лейбл Nova

Jerry Heil заснувала власний лейбл Nova

Виконавиця Jerry Heil створила власний лейбл Nova. Про це вона розповіла в ютуб-шоу Жені Яновича. Виконавиця пояснює, що назва лейблу означає новий початок, а тому для неї він стане «втіленням нового погляду на шоу-бізнес, а головним його принципом має бути чесність».

За її словами, раніше музична сфера була «єдиною сферрю», де «голодні люди могли подивитися на красивих дівчат у спідній білизні»:

«На жаль, це працювало ось так. Тому артистів завжди роздягали. А зараз нарешті не так. Ти можеш просто бути собою, можеш бути без мейкапу, в розтягнутій футболці», — пояснила виконавиця.

Першою артисткою на лейблі стала Vitaliia (справжнє ім‘я — Віталія Грицак). У 2022 році вона стала відома завдяки пісні Чом тобі, вороже, не спиться.

«У ній є ідея, вона загоряється і робить. І вона не думає, скільки вона на це витратить грошей чи сил. Вона так відчуває. Вона дуже тендітна дівчинка, і я хочу, щоб ширший загал з нею познайомився», — розповіла Jerry Heil про першу резидентку лейблу.

Сама Jerry Heil раніше співпрацювала з лейблом Enko.


Jerry Heil (справжнє ім‘я — Яна Шемаєва) — українська виконавиця, яка здобула популярність завдяки відеоблогінгу та виконанню каверів на пісні світових та українських виконавців. Першим авторським хітом співачки стала пісня Охрана, отмєна, що ввійшла до дебютного студійного альбому Я – Яна.


Читайте також: Лейбл Moзgi перейменувався на Pomitni та оновив список артистів

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024