Головна
>
EP
>

Гурт Jinjer презентував міні-альбом на лейблі Napalm Records

Гурт Jinjer презентував міні-альбом на лейблі Napalm Records

Сьогодні, 11 січня, гурт Jinjer випустив міні-альбом Micro, в який увійшло п’ять треків. EP вийшло на австрійському лейблі Napalm Records, підписантами якого гурт є з 2016-го року.

Він доступний на усіх стрімінгових платформах.

Раніше на два сингли з міні-альбому було презентовано кліпи:

Сьогодні артисти разом з трьома іншими командами вирушають у великий європейський тур, в рамках якого виступатимуть у Німеччині, Швеції, Італії, Іспанії, Бельгії, Великобританії тощо. Окремої презентації чи концерту у Києві наразі не анонсовано.

Горлівський гурт Jinjer існує з 2009 року. Їх дебютний альбом вийшов у 2014 році і привернув увагу багатьох прихильників важкої музики в Україні та Європі. У 2016 відбулись одразу дві важливі події для музикантів – вони отримали статус найкращого метал-гурту України за версією премії BUMA, а також підписали договір з лейблом Napalm Records. Того ж року вони випустили свій другий повноформатний альбом (вперше за підтримки лейблу). Усі релізи доступні на стрімінгових платформах.

Нагадаємо, що минулого року Napalm Records підписали ще два українські гурти – MOTANKA та Stoned Jesus. Останні вже встигли випустити платівку за підтримки лейблу, який потрапив до нашого топу найкращих альбомів року.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024