Головна
>
EP
>

Гурт Jinjer презентував міні-альбом на лейблі Napalm Records

Гурт Jinjer презентував міні-альбом на лейблі Napalm Records

Сьогодні, 11 січня, гурт Jinjer випустив міні-альбом Micro, в який увійшло п’ять треків. EP вийшло на австрійському лейблі Napalm Records, підписантами якого гурт є з 2016-го року.

Він доступний на усіх стрімінгових платформах.

Раніше на два сингли з міні-альбому було презентовано кліпи:

Сьогодні артисти разом з трьома іншими командами вирушають у великий європейський тур, в рамках якого виступатимуть у Німеччині, Швеції, Італії, Іспанії, Бельгії, Великобританії тощо. Окремої презентації чи концерту у Києві наразі не анонсовано.

Горлівський гурт Jinjer існує з 2009 року. Їх дебютний альбом вийшов у 2014 році і привернув увагу багатьох прихильників важкої музики в Україні та Європі. У 2016 відбулись одразу дві важливі події для музикантів – вони отримали статус найкращого метал-гурту України за версією премії BUMA, а також підписали договір з лейблом Napalm Records. Того ж року вони випустили свій другий повноформатний альбом (вперше за підтримки лейблу). Усі релізи доступні на стрімінгових платформах.

Нагадаємо, що минулого року Napalm Records підписали ще два українські гурти – MOTANKA та Stoned Jesus. Останні вже встигли випустити платівку за підтримки лейблу, який потрапив до нашого топу найкращих альбомів року.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023