Головна
>
LP
>

Калуський гурт Зе Джозерс випустив нову платівку “Ложь”

Калуський гурт Зе Джозерс випустив нову платівку “Ложь”

Гурт із Калуша Зе Джозерс (раніше відомий як The Jossers) опублікував нову платівку, яка отримала назву “Ложь”. До неї увійшло дев’ять нових пісень. Презентація відбудеться в клубі Mezzanine 21 грудня. Разом із гуртом виступить Ницо Потворно, сольний проєкт екс-вокаліста гурту Леді Джанк.

Після боїв зі світом пост-всього на альбомі «Сложные машинные биты» та перемоги в номінації Young Blood Jager Music Awards у 2018 році, найсміливіші діти провінції повертаються з новим альбомом «Ложь». Це — 9 притч та проповідей для щоденного виживання на замкненому колі брехні світу пост-усього, з яким рано чи пізно потрібно змиритись”, – повідомляє гурт у релізі до альбому.

Гурт The Jossers було засновано 2011 року. Їхня дикографія налічує такі альбоми: T-Shit EP (2014), лайв-збірку Sprookjesteam bootleg (2014), повноформатник Unsupported Bravery of Local Kids (2016) та лайв-альбом Unsupported Bravery of Local Gigs (2017). Згодом гурт змінив назву на Зе Джозерс та випустив платівку “Сложные машинные биты” 2018 року та отримав нагороду “Фрешмени року” від Jager Music Awards 2018. До складу гурту входять Петро Мацибурка та Сергій Воронов. Обкладинка альбому — Мітя Фєнєчкін Фото — Даніл Прівєт.

Нагадаємо, що цього тижня alyona alyona випустила новий EP “В хаті Ма”.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023