Головна
>
LP
>

The Jossers відмітили річницю дебютника випуском його лайв-версії

The Jossers відмітили річницю дебютника випуском його лайв-версії

Сьогодні, 12 вересня, гурт The Jossers випустив лайв-версію платівки Unsupported Bravery of Local Kids. Цим релізом вони відмітили річницю виходу дебютника.

«Минув рік після випуску нашого дебютного альбому Unsupported Bravery of Local Kids. І щоб назавжди закрити цю тему, ми випускаємо його лайв-версію» – розповідає лідер The Jossers Сергій Воронов.

У треклисті альбому усі пісні дебютника, а також декілька бонус-треків: альтернативна версія Moron, кавер на Soronprfbs – I Love You All, а також Babe з T-Shit EP (2014).

> Пісня за піснею: The Jossers розповідають про свій дебютний альбом

«Локальні концерти (local gigs) – це біда, яку ми всі заслужили. Проте нам вдалося з нею впоратися, тур в підтримку Unsupported Bravery of Local Kids пройшов вельми успішно. Цей лайв-альбом присвячуємо всім, хто приходив на наші концерти у Львові, Тернополі, Одесі, Харкові, Дніпрі та Києві. Ви були першими і останніми, хто почув реліз повністю, а ми прощаємося із своїм дебютником та рухаємося далі. І це не всі новини цієї осені від The Jossers» – додає Сергій.

The Jossers – тріо із міста Калуша Івано-Франківської області. У дискографії гурту один EP, лайв-збірник та дебютний альбом Unsupported Bravery of Local Kids, який протримався у загальному топі українського Google Play вродовж вересня 2016. Також гурт випустив кліп на пісню Moron.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024