Головна
>
LP
>

Зэ Джозерc випустили альбом про боротьбу зі світом пост-усього

Зэ Джозерc випустили альбом про боротьбу зі світом пост-усього

Сьогодні, 26 жовтня, гурт Зэ Джозерс презентував повноформатний альбом Сложные машинные биты. Послухати його можна вже і на стрімінгах.

«Все закінчилося. Те, що було святим, померло назавжди. Залишились тільки базові людські потреби і питання – життя, смерті, любові, ненависті, в самотній битви з реальністю, яка пожирає все навколо.

Боротьба людини з новим світом, в якому вона нікому не потрібна. Єдине, що залишається – це битися. Битися за туманне майбутнє, яке скоріш за все не настане – нап’ячувати на себе костюми ніндзя, бігти від небезпеки, обманювати всіх і виживати в нових умовах.

У світі пост-усього Зэ Джозерс, найсміливіші діти провінції, нещадно рвуть його на «Сложных битах», немов ударами по міцному тілу величезної машини, щоб спробувати почати все спочатку», – розповіли учасники гурту.

Живу презентацію нового альбому Зэ Джозерс запланували на 9 листопада. Вона пройде у київському арт-просторі Mezzanine. Дізнатись більше про подію можна тут.

Нагадаю, що цього року Зэ Джозерс презентували вже третій великий реліз. Перший був у травні – місктейп Подуставшая юность, прочитати відгук на який можна у Зорепаді релізів тут. А у вересні дует презентував сингл Кто же здесь?, про який можна прочитати тут.

Нагадаємо, що один з учасників Зэ Джозерс Сергій Воронов, окрім участі у гурті, пише біти та саундпродюсує й інших виконавців. Зокрема ми відмітили його роботу в міні-альбомі Юрія Бондарчука Чорне дзеркало, одразу три рецензії на який можна прочитати тут.

Фото обкладинки: Daniil Privet

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024