Головна
>
Відео
>

JULINOZA випустила віртуальний кліп-прогулянку Одесою

JULINOZA випустила віртуальний кліп-прогулянку Одесою

Гурт JULINOZA презентував кліп на пісню Моє Місто. Він виконаний у форматі VR, тобто при перегляді відео є можливість роздивитися кожну локацію з відео в огляді на 360 градусів. 

Режисером відео став Михайло Крикалов. «Мене, як художника візуальних ефектів, давно цікавить інтеграція технологій віртуальної реальності. Ключове завдання в подібних зйомках – створити сюжет, який виправдав би використання такої технології й сприяв залученню глядачів. Разом із Юлією ми вирішили влаштувати віртуальну екскурсію містом, адже зараз — у період карантину прогулянки на свіжому повітрі ми цінуємо, як ніколи. Кліп створювався за допомогою дрону та камери 360, включно з актуальними інструментами обробки сферичного зображення».

«У кожного з нас є особливе місто — те, що ми називаємо домівкою. Іноді воно знаходиться не у фізичному просторі, а в глибині душі. Головне — відшукати його, адже тільки так можна знайти істину та відповіді на всі питання. Для мене таким містом завжди була Одеса, саме тому її знакові локації знайшли відображення в екранізації пісні», – розповіла JULINOZA.

У рамках презентації кліпу гурт представляє глядачам відразу три різні формати — оригінальну версію, VR, а також лірик-відео. Видавець – музичний лейбл Best Music.

Нагадаємо, що JULINOZA – це музичний гурт Юлії Запорожець, колишньої учасниці шоу «Голос країни». Широкому загалу гурт відомий передовсім через Нацвідбір на Євробачення у 2018-му.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024