Головна
>
Музика
>

Kalush Orchestra виставили статуетку «Євробачення» та рожеву панаму на аукціон

Kalush Orchestra виставили статуетку «Євробачення» та рожеву панаму на аукціон

Лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк виставив на аукціон рожеву панаму та скляний кубок «Євробачення», щоб зібрати кошти для ЗСУ. Волонтер Сергій Притула допоможе гурту провести розіграш та розпорядитися коштами через свій Благодійний Фонд.

Джерело: Instagram/@suspilne.eurovision

11 травня гурт Kalush Orchestra у своєму Telegram-каналі пообіцяли, що розіграють статуетку у разі перемоги, а гроші передадуть «на потреби України».

14 травня відбувся фінал пісенного конкурсу «Євробачення-2022».  У фіналі конкурсу гурт отримав 631 бал: 192 — від журі та 439 з 480 можливих — від глядачів. Така кількість глядацьких голосів є рекордною за всю історію конкурсу.

Як долучитись до розіграшу?

Хочу рожеву панаму: що робити?

Ви можете долучитися до розіграшу легендарної панами у якій соліст виступав, зробивши внесок у розмірі 200 гривень (або на будь-яку суму кратну 200 гривням) на «банку» Фонду в Монобанку за посиланням. У розіграші панами беруть участь внески лише звичайними грошима (так, криптою задонейтити не вийде).

За кожні 200₴ ви отримуєте один запис у таблиці. Після завершення розіграшу партнери Фонду з Монобанку рандомно оберуть переможця. Він і отримає рожеву панаму.

Більше донатів робите – більше шансів на перемогу.

Зауважимо, якщо ви не є клієнт Монобанку, то у коментарі до платежу обов’язково додайте свій номер телефона, аби організатори могли зв’язатися з вами у разі перемоги.

Хочу кришталевий мікрофон: що робити?

Щоб позмагатися за кришталевий мікрофон донатити можна і в «банку» Фонду Притули, і на криптогаманець. Реквізити — за посиланням.

Той, хто зробить найбільший донат серед усіх внесків криптою або звичайною валютою, отримає скляний кубок «Євробачення-2022».

Аукціон закінчиться 28 травня о 19.00 годині.

Звернення організаторів аукціону:

«Kalush Orchestra отримав рекордну кількість голосів телеглядачів. Тепер поб’ємо рекорд благодійних пожертвувань. Приєднуйтесь до челенджу і діліться цим постом у своїх сторіс», — закликали учасники гурту.

Також спільно з MetalHistory гурт пропонує придбати на аукціоні файл NFT за криптовалюту. Його власники отримають не лише ексклюзивний цифровий файл NFT з зображенням мікрофона та Kalush Orchestra, а й вечерю з гуртом.


Читайте також: Відео дня: Kalush Orchestra презентували кліп на пісню «Stefania»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024