Головна
>
Відео
>

Більше я не боюсь, я вільна: Тіна Кароль та Юлія Саніна випустили спільний трек

Більше я не боюсь, я вільна: Тіна Кароль та Юлія Саніна випустили спільний трек

Співачки Тіна Кароль та Юлія Саніна (The Hardkiss) випустили спільний трек під назвою Вільна. Він став саундтреком до фільму «Віддана». На стрімінгах пісня буде доступна від завтра.

> Читайте також: 5 українських пісень, які стали саундтреками до українського кіно

«Вільна не схожа на творчість THE HARDKISS, не схожа на пісні Тіни Кароль. Це щось зовсім інакше, у чому ми поєдналися. І мені імпонує, що це не просто сингл, це – частина масштабного проєкту. Що вийде фільм і люди матимуть додатковий бекграунд, який підсилить пісню, а пісня, звичайно, по-новому розкриє фільм», – зазначає Саніна.

Фільм «Віддана» – це екранізація роману Софії Андрухович «Фелікс Австрія» від режисерки Христини Сиволап. Прем’єра фільму віддана – 16 січня 2020 року. Офіційний синопсис стрічки:

Історія починається в Станіславові у другій половині 19 століття. Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але вдається врятувати двох дівчат – рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію. У момент розпачу доктор вирішує виховувати їх разом.

Минає 25 років. Дівчата виросли і так само нерозлучні, хоча Аделя тепер заміжня. Стефа ж веде господарство, втамовуючи свою пристрасть у кулінарії. Та вони досі не розуміють, хто вони одна одній: сестри та подруги, чи служниця та господиня. У калейдоскопі любові та ревнощів, подвійних смислів та таємниць грань між реальністю і вигадкою остаточно зникає. Красиві наряди, вишукані страви та безкінечні шпацери… Що ж станеться, коли ілюзія почне розвіюватися, а замість неї вималюється реальність?

Нагадаємо, що цього року співачка Тіна Кароль також записала спільну пісню із Андрієм Хливнюком (Бумбокс). Послухати її можна за посиланням.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024