Головна
>
LP
>

Сайд-проект фронтмена Фіолет презентував дебютний альбом

Сайд-проект фронтмена Фіолет презентував дебютний альбом

Сьогодні, 21 лютого, проект Kolos & Brothers презентував дебютний альбом Kamasutra. За словами Сергія Колоса Мартинюка, реліз може стати дебютним і останнім для гурту.

«Внутрішньо Kamasutra, буду відвертим, це радше подарунок всім своїм – друзям, знайомим та #фіолетfamily. Людям, котрі нас знають і які правильно зрозуміють всі наші посили. Презентація альбому в рамках всеукраїнського туру пройде, фактично, в форматі танцювальних квартирників, котрі мають більше нагадувати домашні вечірки, а не офіційні концерти», – розповів Колос.

Kolos & Brothers – це сайд-проект Сергія Колоса Мартинюка, лідера та вокаліста гурту Фіолет. Окрім нього, у проекті залучені клавішник Петро Свіст та барабанщик Валентин Миронюк. У створенні альбому, робота над яким тривала майже рік, також взяли участь екс-гітарист Фіолету Микола Колік Тимощук та автор проекту PALiLAP Максим Савченко.

На підтримку альбому Kolos & Brothers весною відправляться у тур містами України, який завершиться 8 квітня у Києві. Усього музиканти відвідають 23 міста.

Нагадаємо, у січні гурт Фіолет презентував новий сингл Тиша.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024