Головна
>
LP
>

KHAYAT випустив дебютний альбом KHMIL’ про любов і зраду. Радимо його послухати

KHAYAT випустив дебютний альбом KHMIL’ про любов і зраду. Радимо його послухати

KHAYAT презентував дебютний альбом з семи пісень (та восьмої бонусної) під назвою KHMIL’. Робота вийшла на лейблі Masterskaya.

Альбом розповідає про зраду і стадії її переживання: усвідомлення, прийняття і байдужість. Композиція Ever з національного відбору на Євробачення-2019 стала бонусним, восьмим треком альбому.

«Назва альбому прямо пов’язана з хмелем, який паморочить і п’янить, як і любов. Його багатошаровість – пряме відсилання до людських почуттів. Якщо хміль стиснути під час цвітіння, то опадає вся луска. Те ж відбувається з любов’ю в моменти зради», – пояснює музикант.

KHMIL’ – синтез електронної музики, етнічних мелодій та східних мотивів. KHAYAT використовує народні інструменти: дудук, сопілки, дарбука і тибетську чашу. В альбомі вони перемішані зі звуками повсякденного життя: двигуна автомобіля, метро, ​​свиста кухонного чайника.

 

Лєра Пірус

 

Дебютний альбом KHAYAT вийшов напрочуд цікавим. Окрім незвичної манери виконавця, композиції переплітають у собі етнічні мотиви з індустріальним електронним звучанням. Тут, наприклад, і ліричні дудук із сопілкою, що створюють східне звучання, поряд з агресивною ритм-партією у Волнах, і повністю індустріальний головний трек альбому – Хміль з народним вокалом, і прямолінійне техно у Ясно.

Хоч композиції різні за атмосферою, альбом сприймається цілісно, оскільки усі пісні об’єднані присутністю етнічних музичних елементів та лейтмотивом – всі вони про любов. Загалом, дуже раджу до прослуховування

Альбом доступний для стрімінга і скачування у всіх онлайн-платформах – Google Play, Apple Music и Deezer.

Наживо презентація дебютного альбому KHMIL’ відбудеться 19 червня в столичному Зеленому Театрі. Гостем концерту стане дует YUKO, з яким KHAYAT виконає спільний трек VESNIANKA.

KHAYAT (Андрій Хайат) – український артист, який працює у жанрі етно-техно. Фіналіст дев’ятого сезону шоу Голос країни та учасник нацвідбору на Євробачення-2019.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
11 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024