Головна
>
Новини
>

YUKO та Khayat презентували спільну веснянку

YUKO та Khayat презентували спільну веснянку

Сьогодні, 26 березня, гурт YUKO та співак KHAYAT презентували спільний сингл VESNIANKA та кліп на нього. «Зараз ми відчуваємо новий етап нашої творчості, ми змінюємось та хочемо відзначити новий сезон нашою першою веснянкою», – прокоментували підписанти лейблу Masterskaya.

Як розповіли артисти, YUKO та KHAYAT познайомились на нацвідборі на Євробачення після чого вирішили записати спільну пісню. Із продюсуванням аранжування їм допомагав Тімур Джафаров (John object), а зі зведенням та мастерингом – учасник гурту YEYO Ігор Бірюченко.

Що насправді трапилося цього року з Євробаченням

Жива презентація синглу відбулась під час «Кураж Базару», на території якого було й вирішено зняти кліп. У ролику можна впізнати The Maneken, Alina Pash, Constantine, LAYAH, LAUD, Cape Cod, Романа Бахарєва (Bahroma), учасників гурту Счастливые люди, INGRET, LemOjOvie, Олександра Каспарова з гурту [О], Mama13, діджейку Катро Заубер, учасників YEYO, співачку Олену Карась, команду Зэ Интервьюер та головного редактора СЛУХ Максима Сердюка.

Почути VESNIANKA наживо можна буде на великому сольному концерті YUKO. До того ж Khayat анонсував сольний невеликий квартирник 3 квітня, подробиці про який можна дізнатись в івенті на Фейсбуці.

Фото обкладинки: прес-служба/Максим Басист
Фото з Кураж Базару: Oli Zitch

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024