Головна
>
Література
>

«Книжковий сомельє»: соцмережа LitCom запустила проєкт, який дає можливість писати читацькі відгуки

«Книжковий сомельє»: соцмережа LitCom запустила проєкт, який дає можливість писати читацькі відгуки

Українська соціальна мережа для читачів LitCom запустила новий проєкт «Книжковий сомельє», який надає можливість ділитися враженнями та відгуками про книги, аналогічний сервісу Goodreads. Про це LitCom повідомила виданню Читомо.

Тепер у LitCom можна писати відгуки на прочитані тексти, доповнювати їх фотографіями та публікувати з гештегом #книжковийсомельє.

«LitCom — це також ваш книжковий консультант біля книжкової полиці чи експерт-сомельє під час вашого книжкового вибору, який підкаже, яке чтиво принесе вам максимальну насолоду і найточніше відповідатиме вашому запиту. Водночас і ви можете прислужитися іншим користувачам сервісу своєю експертністю — можливо, саме ваш відгук “зробить чиїсь вечір”. Саме взаємодія тих, хто читає, обмін читацькими досвідами та враженнями і лежить в основі проєкту “КС”», — коментує засновниця LitCom Ольга Сухомлин.

Свої відгуки на платформі вже написала правозахисниця Олена Сотник, мовний омбудсмен Тарас Кремінь, авторка комікс-персонажа «Кота Інжира» Олена Павлова, кіноакадемік Станіслав Цалик, письменник Олесь Ільченко, телеведуча Леся Вакулюк.

LitCom — соцмережа, що присвячена читанню. Заснована у 2022 році, платформа надає аудиторії можливість створювати літературні подкасти і обмінюватися текстовими повідомленнями. Також в соцмережі можна знайти добірки класичної та нехудожньої літератури, поради для батьків, колекції подкастів за темами шкільних творів з української літератури тощо.


Читайте також: Лірум анонсував номінантів на музичну премію «Золота Зоря Лірум»

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024