Головна
>
Новини
>

Христина Соловій презентувала перший сингл із майбутнього альбому

Христина Соловій презентувала перший сингл із майбутнього альбому

Христина Соловій опублікувала сингл Коала та лірик-відео на нього. Це перша пісня, яка ввійде до третього альбому співачки, вихід якого заплановано на осінь. Саундпродюсером треку, так само як і попереднього альбому Любий Друг став Павло Литвиненко, також відомий як клавішник гурту Бумбокс.

“Пісня майже одразу заявила про свій саунд. Подальша робота над нею — лише витончені деталі. Павло уважно і мужньо брав до уваги всі мої першочергові ідеї, а саунд, звучання інструментів, він зробив сам. Я спочатку не могла в це повірити, мені здавалося, що треба запросити музикантів. Ми врешті запросили їх, але зробити краще не змогли. Тому все, що ви чуєте у пісні Коала – це саундпродюсування Павла Литвиненка” – розповідає Христина Соловій.

Лірик-відео створили художниця Аліна Гаєва та аніматорка Крістіна Лизанець. Фотографкою нового образу Христини стала Тетяна Будзило.

Нагадаємо, що 2018 року вийшов другий альбом Соловій, який отримав назву Любий Друг. Він складається виключно із авторських пісень. Свою кар’єру Христина розпочала після участі в шоу “Голос країни”. Продюсером співачки став Святослав Вакарчук, разом із ким вона випустила дебютний альбом Жива Вода. На початку цього року Христина Соловій презентувала колаборацію із Олегом Скрипкою.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024