Головна
>
Відео
>

Олег Скрипка та Христина Соловій презентували спільний кліп

Олег Скрипка та Христина Соловій презентували спільний кліп

24 січня Олег Скрипка та Христина Соловій презентували спільну пісню та кліп на неї, що отримала назву Зима. Послухати її можна на усіх стрімінгових сервісахРежисером кліпу став Юрій Двіжон

Зима – перший дует у творчості Христини Соловій. «Я отримувала багато пропозицій заспівати в дуеті, але не відчувала себе готовою з різних причин. Пропозиція Олега – це таке стовідсоткове потрапляння в ціль. Хімія, яку не потрібно шукати. Вона є і все. Як саме це вплине на мою творчість – самій цікаво. Може, я почну краще танцювати, або стану м‘якше вимовляти букву «л», або куплю собі косуху, навчуся грати на гітарі і подамся в рокери», – поділилася досвідом співачка.

Почути Зиму наживо можна сьогодні, 24 січня, на ексклюзивному концерті-презентації у Київському планетарії. У програмі вечора, окрім презентації пісні, найкращі хіти Олега Скрипки у супроводі арфи та флейти. Придбати квитки можна за посиланням.

«Ми вирішили продовжити зимові святкування та подарувати нашим друзям та прихильникам ще один чарівний вечір. До цього дня ми готуємо спеціальну програму: на вас чекає яскраве шоу, святкова атмосфера та приємні сюрпризи!»

Нагадаємо, що цього року в Олега Скрипки вийде водночас два альбоми – сольний та у складі гурту ВВ. Про це ми писали у нашому матеріалі про найочікуваніші українські релізи року.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024