Головна
>
EP
>

Електронний артист Koloah випустив мініальбом про Землю

Електронний артист Koloah випустив мініальбом про Землю

22 травня електронний проєкт Koloah презентував мініальбом Borderlines. У нього увійшло чотири треки, а також два ремікси – від дуету Hidden Element та продюсера Nocow. Реліз можна знайти на стрімінгах.

«Попри власний похмурий настрій, мені здається, що у сучасній електронній музиці й так забагато темряви, тож цього разу я вирішив побудувати інакшу реальність», — каже Дмитро Авксєнтьєв (Koloah), пояснюючи новий саунд.

На підтримку мініальбому музикант також презентував кліп на відкриваючий трек – Elysium. У головній ролі – наша планета, режисер – Петро Стороженко.

Планета є взагалі важливим образом у розумінні усього релізу. Серед джерел натхнення продюсера були не лише особисті спостереження за Землею, а й епічна грецька міфологія.

«Останнім часом я багато думав про межі і кордони. Лінії, що розділяють світ, добро і зло, життя і смерть, та чому деякі лінії тонкіші за інші. Зовнішні обмеження, внутрішні обмеження — наскільки важливо позбутися деяких із них та прийняти інші, аби розвиватися, еволюціонувати, здобути нові рівні творчої та загальної свободи», – додає артист.

На обкладинці альбому розміщений реально існуючий артоб’єкт, який втілили студент KAMA Ілля Чернишевський та дизайнер Антон Шнайдер. За основу взяті портрети Koloah, намальовані на полотнах із різних ракурсів, порізані, зшиті та натягнуті на голову манекена.

Фото надане артистом

Нагадаємо, що торік ми писали про мініальбом Salon Imaginalis, в якому Koloah зібрав треки за останні п’ять років. Більше про цей реліз можна прочитати тут.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
11 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024