Головна
>
LP
>

Електронний продюсер та діджей Koloah випустив альбом-збірку

Електронний продюсер та діджей Koloah випустив альбом-збірку

Сьогодні, 15 квітня, електронний продюсер та діджей Koloah презентував альбом Salon Imaginalis, який наразі доступний лише на Apple Music та Google Play. По суті, він є зібранням треків за останні п’ять років діяльності музиканта. Серед десяти треків на альбомі є і фіти – три пісні українською мовою, записані спільно з одеською співачкою Julinoza. Їх вона окремо презентувала у міні-альбомі Сповідь Сновидінь на сайті Нотатки.

Як пояснив сам продюсер, приводом для зібрання цих альбомів під однією обкладинкою став матеріал Karabas Live про найкращу інструментальну музику в Україні, в якому було зазначено, що Koloah «пише клубну електроніку – хаус і драм-н-бейс». Тоді він зрозумів, що люди не знають, чим він займається, і прийняв рішення виспустити Salon Imaginalis. В інтерв’ю для The Village він, до речі, визначив жанр платівки як «формат forward thinking electronic music. Це музика, яка трохи там – попереду.»

Сам альбом Salon Imaginalis – це серія десяти нуарних історій, що натхненні підпільними лавками відеопрокату, які були у дитинстві артиста.

«Мені подобалось брати касети на прокат. Своєрідна лавка чудес у стилі панк/хіп-хоп. Часто це була рулетка – незрозуміла обкладинка. Зазвичай просто касета TDK і на стікері назва фільму та жанр. Так я подивився Загублених у космосі», «Лангольєри», Brainscan, Лекс, першу еротику, мультфільми про Джонні Квеста та багато іншого. Усе це знаходить відклик у моїй музиці й дотепер», – розповів музикант.

Нагадаємо, що Дмитро Авксентьєв також працює над проектом Voin Oruwu.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024