Головна
>
Новини
>

Продали 160 квитків з 450. kontrabass promo скасовує фестиваль Конфіскат

Продали 160 квитків з 450. kontrabass promo скасовує фестиваль Конфіскат

kontrabass promo повідомили, що їм довелось скасовувати фестиваль Конфіскат через низький попит на квитки.

Фестиваль мав відбутися 7 серпня на ЮБК, там мали грати Ragapop, thekomakoma, Стас Корольов, Паліндром, Milktuth, Курган, Аппекс, Джозерс та Le Cru.

Офіційна заява організаторів з приводу відміни:

КОНФІСКАТ скасовується і нам дуже шкода повідомляти цю новину за кілька днів до події.

Організовуючи контркультурний фестиваль ми трохи наївно розраховували лише на власні сили та на інтерес аудиторії до незалежної української музики. Станом на сьогодні куплено 160 квитків з точкою мінімальної окупності фестивалю 450 квитків. На жаль, фінансові потужності команди не дозволяють покрити всі витрати і відміна фестивалю зараз нам обійдеться в 5 разів дешевше, ніж якщо ми вирішимо його провести. Та і чи потрібно так старатись, якщо такий контент насправді цікавий невеликій кількості людей?

В ході підготовки за два місяці ми стикались із багатьма проблемами, але не йшли на компроміси по якості та хотіли все зробити по-справжньому. Ми збирались ставити велику сцену, навіть дві, і не намагались їх зробити із піддонів, як раніше. Орендували хороший звук та найняли професіоналів @Rent4dj для обслуговування, а не просили друзів привезти свої барабани та «позвучити» за «дякую».

Ми робили по-справжньому, бо хотіли аби так відбувалось завжди. Новаторська, фірмова музика, яка пропагує цінності адекватності та відповідальності, має звучати на доброму звуці, з хорошим світлом, з відповідною комунікацією та промо-кампанією.

Тепер ми знаємо, що робити самотужки такі події не можна, треба заручатись підтримкою брендів чи грантів. Що фестиваль, де немає жодної великої зірки, не може сам себе окупити. Що велика частка тих, хто говорить у фейсбуці про потребу справжнього українського продукту без русні та безпринципних артистів в лайнапі, поки з якихось причин не готова підтримувати такий продукт. Ми розуміємо, що вартість фестивального квитка не маленька, але це його реальна вартість, в яку ми навіть не включали гонорари організаторів.

Ми йдемо святкувати нашу третю річницю із фантастичною командою, яка кров’ю і потом захищала можливість проведення фестивалю і плекала його все літо. За плечами у нас чимала кількість успішних проектів і колосальний досвід від провальних. Kontrabass promo йде у відпустку думати про те, що і як робити далі.

Дякуємо команді, артистам, підрядникам та друзям за допомогу та поради. А всім охочим прийти на фест — за придбані квитки та підтримку в соцмережах. Кошти за білети оператор обіцяє повернути протягом кількох наступних днів.


Нагадуємо, раніше організатори фестивалю та артисти ділилися з нами планами на Конфіскат.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024