Головна
>
Анонси
>

Kureni City Picnic збере українських артистів на День Києва

Kureni City Picnic збере українських артистів на День Києва

29 та 30 травня на території ресторану «Курені» відбудеться дводенний фестиваль до Дня Києва, який об’єднає українські культуротворчі проєкти.

KURENI CITY PICNIC 2021 — це новий фестиваль, що об’єднує музикантів з різних куточків світу, арт-проєкти, культурні події та друзів на знаковій локації міста.

Найбільшу ставку подія робить на музичну складову: тут будуть концерти українських та закордонних виконавців, лайви джазових, акустичних і мультижанрових колективів, виступи діджеїв та електронних музикантів. 

У лайнапі фестивалю: Луна, Blooms Corda, Jackmaster6 Krapka; Koma, Denys Dudko Quintet, Our Atlantic, Аппекс, Sophistication та інші музиканти. Серед партнерів події: Closer, Kyiv Sunrise Yogaz, Всі Свої та інші.

На території події буде дві сцени, вініловий маркет, художній маркет, квітковий ярмарок, фудкорти, лаунж-зони та інші активності.

Kureni Сity Рicnic 2021 пройде на території ресторану Курені — старого київського ресторану на Парковій дорозі, 4. Квитки можна придбати за посиланням.

Читайте також: Діджеї рятують модернізм: DJBuro проведе вечірку у готелі «Салют» на підтримку Save Kyiv Modernism

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023