Головна
>
Кіно
>

«Історія про тих, хто живе за межами звичних правил»: дивимося тизер українського еротичного фільму La Plage

«Історія про тих, хто живе за межами звичних правил»: дивимося тизер українського еротичного фільму La Plage

11 жовтня, у Міжнародний день камінг-ауту вийшов тизер еротичного фільму La Plage, режисером якого став відомий кліпмейкер Сергій Ткаченко. Фільм розповідає про тих, хто живе за межами звичних правил і традицій, відкриваючи свою істину через кінематограф, музику та секс.

За словами творчої команди, цей фільм не про ЛГБТ, а про вільні стосунки. Герої стрічки не обмежують себе віком або статтю, їхні стосунки — це яскравий емоціональний сплеск на тлі краєвидів Нормандії. Вони доводять, що любов прекрасна в будь-якій формі. Режисер Сергій Ткаченко пояснює, що сюжет фокусується на людях, які живуть відповідно до своїх переконань і бажань, прагнуть бути собою, незалежними у своїх правах:

«Фільм La Plage» віддзеркалює сучасну реальність та життя у світі, де вже давно панують вільні та демократичні цінності. Цей проєкт — незалежне кіно, і для мене, як для режисера, це справжній виклик. Він відзначається унікальним підходом у всьому — від виробництва до дистриб’юції. Ми справді сподіваємося, що знайдемо свою аудиторію, і наш фільм знайде свого глядача».

Для кліпмейкера Сергія Ткаченка фільм став дебютним. У своєму інстаграмі він розповів, що відкладав прем‘єру стрічки п‘ять років поспіль через різні обставини. До цього він знімав кліпи. Щоправда, більшість із них були для російських виконавців. З найвідоміших робіт для українських виконавців у доробку режисера — кліпи для гурту Kazka на пісні М‘ята і Свята, а також відеороботи для гуртів Тік, НеАнгели і Макса Барських.

Головні ролі в фільмі La Plage грають Анастасія Люндрінська, Анастасія Фетісова, Рафаель Сей та Денис Грищук. Саундтрек до фільму написав музикант Макс Барських.

Стрічку можна передзамовити на онлайн-платформі для інді-фільмів Fixer Premiere. А 21 жовтня продажі на неї відкриються в повному обсязі.


Читайте також: Український серіал «Перші дні» покажуть на Netflix одразу в кількох країнах

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024