Головна
>
Музика
>

Кого варто послухати на ювілейному київському рейві Laboratorium 

Кого варто послухати на ювілейному київському рейві Laboratorium 

10 лютого один з найбільших рейвів України Laboratorium відзначає своє п’ятиріччя. Формація виникла у 2019 році, коли починаючі діджеї Міша Спалах та Катя Кама розпочали організацію вечірок. Протягом п’яти років вони провели 34 заходи та пройшли через різні етапи: успіхи та падіння, COVID-19, а зараз проходять крізь воєнні події, залишаючись в Україні. 

Ми попросили організаторів події розповісти, чому варто відвідати п’ятиріччя Laboratorium. Тож у цьому тексті куратор Андрій Сігунцов розповідає на кого звернути увагу на ювілейному заході. Окрім українських артистів, привітати одну з найбільших рейв-вечірок України приїдуть також і іноземні гості — NFK зі Швейцарії та Swart з Бельгії. 

На рейві кожен біт є віддзеркаленням безмежної енергії та єднання сердець в ритмічній подорожі. Ритмічні удари пронизують повітря, створюючи хвилі звуку, виникає простір відчуттів, де кожен присутній стає частиною неймовірного звукового єднання, що важко описати. Досвід емпатії який потрібен кожному та кожній. Як класика, яка прекрасна і завжди доречна.

David Santos 

Зі Швейцарії доноситься потужний потік енергії, пронизаний дивними емоціями та пристрастю. David Santos наче архітектор атмосфери та провідник у світ електронних вібрацій. Індустріальні відтінки, мантра темряви атакує ваші почуття. Якщо цей сет був ароматом, то це класичний фужер — лаванда, цитруси, спеції,  можливо апельсиновий колір.

Polka

Королева Shranz на українській сцені. Характерною рисою Shranz є використання важких і грубих звуків, які створюють агресивну та міцну атмосферу. Темп музики може сягати від 150 до 170 BPM і більше, що робить цей стиль одним з найшвидших серед жанрів електронної музики. В її сетах відчувається відданість свободі у всіх її проявах, підкреслена її експресивним образом. Чорний перець, Ладан та Мускус. Аромат безкомпромісної впевненості у собі. 

Eternity

Невичерпне джерело емоцій та тепла, батьки Laboratorium. Їхня творчість пронизана щирими почуттями, любов’ю до музики та духом свободи, тому цей сет — це наче новонароджене дитя, якедо кінця сету встигає вирости в бунтівного підлітка. Стріла Купідона, що пронизує серце, що є джерелом наших найглибших емоцій та бажань, та місцем, де мешкає наше справжнє Я. Розкішний, як рубін, вибуховий, як бомба, і яскравий, як суміш гострих прянощів. Якось так.

Swartmusic

Сплетені звукові пейзажі, наповнені глибоким басом та характерними перкусіями, можливо відкривають щось нове. DJ та продюсер із Бельгії, що точно впорає вас у своїй аудіальній майстерності. Цей енергійний та ритмічний стиль ідеально вплітається в атмосферу вечірки. Свіжість, і солоність, і навіть якийсь подряпаний шкіряний акорд! 

Armahanz

Менш ніж за рік,  став частиною техно-сцени, підкоривши слухачів своєю музичною аутентичністю та енергією. Цей юнак обрав експериментальний шлях у світі звукового екстазу. Пачулі, сандалове дерево, ветівер та уд. Хочеться підійти ближче. 


Читайте також: Schmalgauzen, Otoy, Klavdia Petrivna та інші: Лірум оголосив переможців першої премії «Золота Зоря Лірум»

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024